Aplicatorul automat ROLAPP 50 produs de catre ROLASYS SRL este destinat aplicarii pe produse a etichetelor autocolante. Modulul electronic cu display si tastatura este integrat in aplicator. Viteza de aplicare este reglabila din tastatura, intre 1m/min si 40 m/min, in pasi de 0.1 m/min. Capul de etichetare ROLAPP 50 este masina care sta la baza constructiei tuturor sistemelor automate produse de catre ROLASYS.


SISTEMUL R120 este destinat etichetarii automate a flacoanelor rotunde. Acesta permite aplicarea unei singure sau a mai multor etichete pe produs (fata + spate). De asemeni permite aplicarea orientata (pe o anumita pozitie) a etichetelor. Viteza de etichetare este de pana la 60 ppm (produse pe minut).


SISTEMUL R260 este destinat etichetarii cutiilor rotunde pentru branza topita. Etichetarea este precisa, inchiderea capetelor etichetei fiind foarte buna. Viteza de etichetare este de 70 ppm (produse pe minut).


SISTEMUL P430 este destinat etichetarii salamurilor cu profil paralelipipedic. Eticheta este infasurata automat pe cele patru laturi ale salamului, capetele etichetei fiind suprapuse pentru siguranta pastrarii etichetei pe produs.

Firma ROLASYS executa de asemeni si sisteme personalizate pentru cazuri specifice clientului, iar proiectarea, executia si punerea lor in functiune este asigurata tot de ROLASYS.